Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

beide lage versies van de schoen, met

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 01 Apr 2019
Berichten: 225

BerichtGeplaatst: 31-07-2019 07:06:49    Onderwerp: beide lage versies van de schoen, met Reageren met citaat

25 juli 2019 - De Nike Joyride NSW heeft een afgestemde configuratie met twee pods van de nieuwste dempinginnovatie van Nike om 360 graden comfort mogelijk te maken. 24 juli 2019 - Stijlelementen uit zowel de nieuwe Nike Mercurial als de Nike Air Max Plus trekken, de Bij Nike Mercurial TN draait alles om het combineren van straat en snelheid. Ge?nspireerd door de Mercurial Boot van de herfst van 2019, heeft de capsule vier nieuwe colorways.
Twee OG-modellen benadrukken de groep en worden het sterkst be?nvloed door de iconische schoen via het gebruik van oversized Swoosh en een iriserende geruite afbeelding die naar traditionele voetbalsets knikt. Bovendien hebben twee paar TN Ultra een subtiel herhalend Nike Air Max 720 Mujer dambordpatroon Nike Air Max 2016 Donne en een tussenzool met lager Nike Air Huarache Femme profiel. Een Nike Kids-versie heeft het Mercurial-patroon op de hiel en een drievoudige zwarte basis. Flitsende aanrakingen en een oversized swoosh completeren alle ontwerpen. 24 juli 2019 - Bijna vijf jaar geleden maakte Odell Beckham Jr. "de vangst" die hem naar het sterrendom katapulteerde en hem de jonge koning van ontvangers noemde. De Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ viert zijn groter-dan-het-levensspel en het pad dat hij nam om daar te komen.
Als symbool van zijn pasroute die naar de vangst leidde, heeft de klamp een gouden lineair ontwerp op de bovenkant. Schorpioenen gestikt in de zijkant van de kikker zijn een persoonlijke knipoog naar OBJ en zijn astrologische teken, Schorpioen. Zijn logo siert de teen in goud stiksel.
De Nike Vapor Untouchable Pro 3 is beschikbaar op 25 juli op Adidas Superstar Womens nike.com en bij Nike Air Max 2017 Donne geselecteerde winkels. lavonjarg.de 23 juli 2019 - Toonaangevende met zijn minimale ontwerp en lichtgewicht gevoel, krijgt de Converse All Star Pro BB een levendige update met het Hyperbrights-pakket. Twee nieuwe colorways hebben de Converse Star Chevron in een levendige Volt Glow. 22 juli 2019 - Bikini Bottom maakt officieel zijn debuut op het land - en op het basketbalveld. De Kyrie x SpongeBob SquarePants-collectie van Kyrie neemt Kyrie's liefde voor de populaire tekenfilmshow op in zijn schoen en is klaar voor actie op het veld, en natuurlijk voor jellyfishing.
SpongeBob, Patrick Star, Squidward Tentacles, Mr. Krabs en Sandy Cheeks hebben allemaal hun eigen iteratie van de schoen gebouwd op basis van hun unieke kenmerken. De ster van de show, SpongeBob, heeft een versie met een poreus heldergeel bovenwerk met een bruine en rode zool Adidas Superstar Damen symbolisch voor zijn Nike Air Huarache Womens dagelijkse outfit. De lieve beste vriend Patrick Star staat bekend om zijn vrolijke roze kleuren en groene tonale shorts, die beide in zijn schoen zijn vertegenwoordigd. In Squidward's is zijn herkenbare zeeschuimgroene kleur overwegend en zijn typische eeltige uitdrukking is te vinden in de hiel. Krabs en Sandy hebben beide lage versies van de schoen, met hun kenmerkende kleuren en stijlen.
De Nike Kyrie x SpongeBob SquarePants-collectie wordt wereldwijd uitgebracht op 10 augustus. 24 juli 2019 - De Nike Metcon 5 maakt een formele entree bij de CrossFit Games 2019 in een nieuwe look: de Nike Metcon 5+.
De varsity-rode colorway van de originele Nike Metcon, uitgebracht in 2015, is omgedraaid voor de Metcon 5+. De penseelstreek met het plusteken op de hielcounter verwelkomt een nieuw moment voor Nike-atleten en de Adidas Ultra Boost Dames Nike Metcon-lijn. Adidas Ultra Boost Donne Op de veters staan ??de geografische co?rdinaten van Madison, Wisconsin, de gaststad van de CrossFit Games 2019.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum