Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

bovenwerk in deze colorway van Giannis An

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 01 Apr 2019
Berichten: 225

BerichtGeplaatst: 30-10-2019 03:42:43    Onderwerp: bovenwerk in deze colorway van Giannis An Reageren met citaat

2019 - Twee van de favoriete Nike-silhouetten van Cactus Plant Flea Market komen samen in Adidas Superstar Womenseen Nike Air Max 90 Mujer Rosa unieke mashup voor de tweede release van Nike By You met het in New York gevestigde merk. De Air Force 1, voor het eerst uitgebracht in 1982 en een consistente rotatieslijtage door CPFM, krijgt een gedurfde esthetische verfraaiing van grafische letters van de door Wilson-Smith ontworpen Air More Uptempo.2019 uit 1996. Nike ACG is ontworpen om het milieu te weerstaan ??in alle elementen . De uitrusting voor alle omstandigheden, gemaakt en getest in Oregon, keert terug om warmte en weersbestendigheid tijdens het winterseizoen te garanderen.
Een nieuwe schoen in de ACG-collectie is de Zoom Terra Zaherra. Deze Zoom Air plus Nike React combinatieschoen heeft singels over het bovenwerk om ervoor te zorgen dat de voet is vergrendeld voor elke beweging, terwijl een stretch bootie kraag de elementen buiten houdt. 2019 - Nike SB's limited Nike Air Huarache Womens edition Dunk Lo "Night of Mischief" schreeuwt Nike Air VaporMax Dámské Halloween met elementen met een vakantiethema, waaronder perforaties van de Jack-o'-lantaarn op het oranje lederen vamp, paarse webdetails en de woorden "Trick" en "Treat" op de linker en rechter hiel.
De schoen laat 19 oktober vallen op SNKRS en in geselecteerde skatewinkels in Noord-Amerika.
Update: De Dunk Lo "Night of Mischief" is beschikbaar in Noord-Amerika in geselecteerde skatewinkels en releases wereldwijd op SNKRS en bij geselecteerde skatewinkels op 31 oktober.
De Nike AF1 CPFM By You is verkrijgbaar in een klassieke zwarte of witte basis en lanceert 21 oktober en biedt drie aanpasbare opties:
Tong in nylon of leer Grafische letters op de linkerschoen: "Flea", "Sunshine"Nike Internationalist Dam of "Air" (de rechterschoen blijft hetzelfde met "Air")
Reflecterende onderlagen voor de letters links en Nike Air Max 270 Mujer rechts onafhankelijk (zeven kleuropties beschikbaar)
Een zesdelige Nike x CPFM kledingcapsulecollectie - be?nvloed door CPFM's eigen archief van vintage Derek Carr Jersey Nike-stukken en met oversized afbeeldingen en speelse verwijzingen naar de "Just Do It" -ethos van het merk - volgt de Air Force 1. De capsule geeft 28 oktober 2018 vrij - De De openingsweek van NBA is een jaarlijkse uitbarsting van nieuwe colorways, en vier Nike Basketball signature-silhouetten - de KYRIE 5, de KD12, de PG3 en de Air Zoom Freak 1 - zullen het veld betreden terwijl ze uitkomen op SNKRS in Noord-Amerika.
Er is geen twijfel wiens huis dit eert in de volgende aflevering van de KYRIE 5 x SpongeBob SquarePants-serie met zijn op ananasschillen ge?nspireerde bovenkant en een vliegenval dat lijkt op het blad van de vrucht. Het geeft 24 oktober vrij. Wassen in videoconsolesymbolen Adidas Superstar Womens door de hiel, deze KD12 heeft andere details die kenmerkend zijn voor het videoplatform, inclusief een kopie van de advertentie op de hielmarkering, een co-branded naamafbeelding op de tong en een zoekbalk gedrukt op de binnenzool. De schoen geeft 26 oktober vrij.
Mismatchende oranje en rode voorvoetvleugels vormen de tweede NASA-colorway van de derde Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme Homme kenmerkende schoen van Paul George. Het logo van de administratie is gedrukt op de hiel en op de inlegzool. De schoen brengt 23 oktober uit. Fluorescerende roze en dieprode bedekken het bovenwerk in deze colorway van Giannis Antetokounmpo's eerste kenmerkende model, gevuld met een gespikkelde Swoosh. Het geeft 27 oktober vrij.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum