Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

een camouflagebovenwerk, een zwarte synth

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 01 Apr 2019
Berichten: 225

BerichtGeplaatst: 26-08-2019 03:10:00    Onderwerp: een camouflagebovenwerk, een zwarte synth Reageren met citaat

07 augustus 2019 - De herfstcollectie van schoenen uit het Nike China Hoop Dreams-pakket kruist een reeks silhouetten - basketbalpictogrammen zoals de Nike Air Flightposite, lopende innovaties zoals de Nike Air VaporMax Flyknit 3, stijlvolle armaturen zoals de Nike Air Nike Air Max 270 Femme Force 1 Jester XX - in een collagepatroon dat wijst op de stilistische invloed van de hoepelteelt uit de vroege 2000s in China, herinnerend aan de dagen van basketbalposters en kleedkameraanpassing. Nike Air Max 97 Femme 23 augustus 2019 - De oorsprong van het nieuwste Nike ISPA-ontwerp heeft een eenvoudige fundament. Hoewel de Nike Air VaporMax Flyknit comfortabel is (om al zijn lichtgewicht, responsieve redenen), lijdt de schoen tijdens de stortbuien van de zomer en de gestage regenval van de herfst. De oplossing - het uitvinden Nike Air Max 270 Dames van een geavanceerde verwijderbare mantel die de Nike Air VaporMax Flyknit snel transformeert in een waterbestendige gatorboot - is gebaseerd op alle vier elementen van de ISPA-ontwerpprocessen.
De inspiratie komt van fietsspats, een idee van fietsforenzen effectief opruimen en aanpassen aan een slankere vorm die de drager beschermt Nike Air Max 720 Mujer tegen nat weer. Als je improviseert met de lijkwade, kunnen ook een aantal tamelijk koele, stilistische standpunten worden gevormd.
De mantel en schoen worden samen verkocht en de mantel Nike Air Max 2017 Damen kan ook worden gebruikt met een bestaand Nike Air VaporMax-product.
De release van 8 augustus in Groot-China is de Nike Air Force 1 '07 en de Nike Air Force 1 Jester XX; de Nike VaporMax Flyknit 3 en de Nike Benassi JDI Print Slide. De Nike Shox BB4, de Nike Air Flightposite en de Nike Air Force 1 High '07 release 31 Nike Roshe Run Womens augustus in heel Groot-China. 22 augustus 2019 - Deze Nike Air Force 1 roept de nostalgische spontaniteit op door een rek met indiebladen te bladeren voor creatieve inspiratie . Off-register afdrukken op de bovenste rust onder transparant stiksel op de Swoosh in zowel flash crimson als roze. De grafische afbeeldingen op de bovenkant, Nike Air VaporMax Womens doorkruist door een gerasterde achtergrond en een luid lettertype, doen denken aan de creatieve omzetting van idee?n uit het tijdschriftenrek nemen en overzetten naar het schetsboek. De Nike Air Max 270 Damen schoen maakt deel uit van een breder pakket, dus zoek ook naar vergelijkbare grafische hits op andere colorways 19 augustus 2019 - Terwijl het profgolfseizoen ten einde komt in Atlanta, arriveert de Air Max 1 G Realtree? in een camouflagebovenwerk, een zwarte synthetisch lederen spatbord en levendige oranje details. De schoen Nike Air Max 90 Dames wordt uitgebracht op 22 augustus op nike.com en bij geselecteerde winkels. 16 augustus 2019 - Het laatste hybride silhouet van het seizoen tussen tennisser Nick Kyrgios en basketbalspeler Kyrie Irving, de NikeCourt Air Zoom Vapor X Kyrie 5, arriveert op tijd voor Flushing Meadows. Deze speciale versie past bij het paarse en groene kleurenschema van de kledingcollectie van New York City. Graffiti-ge?nspireerde details op de Swoosh en gescheurde posterafbeeldingen op de teenbumper zijn ge?ntegreerd op de bovenkant Nike Air Max 97 Mujer als eerbetoon aan zowel de stad als de basketbalcultuur ..
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum