Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

eldige, op gegevens gebaseerde informatie

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegen met...
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
yaya2017



Geregistreerd op: 17 Jul 2019
Berichten: 119

BerichtGeplaatst: 01-08-2019 09:03:30    Onderwerp: eldige, op gegevens gebaseerde informatie Reageren met citaat

De eerste reactie van het merk was een beetje defensief, waarbij Nike beweerde dat het "zijn aanpak in 2018 heeft gewijzigd zodat atleten niet langer worden bestraft". Nike weigerde echter te zeggen of het die wijzigingen in zijn contracten schreef. Nike heeft nu een verklaring uitgegeven waarin staat dat Adidas ZX Flux Damen alle toekomstige contracten inderdaad zullen worden geschreven om zwangere Nike Air Max 270 Dames atleten tegen discriminatie te beschermen. "Onze missie is altijd geweest Asics Gel Lyte 3 Femme atleten te ondersteunen bij hun streven naar wees hun beste, "zei Nike. "We willen vandaag Nike Air Presto Donne duidelijk maken dat we vrouwen ondersteunen bij het beslissen hoe ze zowel geweldige Adidas ZX 750 Mujer moeders als geweldige atleten kunnen zijn. We erkennen dat we meer kunnen doen en dat er een belangrijke Nike Air Max 270 Mujer kans is voor de sportindustrie om zich te ontwikkelen om vrouwelijke atleten te ondersteunen."

In Nike Air Max Thea Femme deze actie volgt Nike duidelijk het playbook van crisisbeheersing en veranderde het verhaal in zijn voordeel in zijn snelle herstel. Wat kunnen wij als PR-professionals van deze situatie leren? Zie PR-crises als leerzame momenten. Het is onrealistisch om te denken dat uw merk of klant zich nooit in een PR-crisis zal Nike Air Max Thea Mujer bevinden. Zelfs als je een crisisbeheersplan hebt, is het mogelijk om dingen over het hoofd te zien die een negatief sentiment kunnen veroorzaken (zoals Nike Benassi Donne toen Nike-concurrent Adidas een geheel witte schoen met de naam "Uncaged" uitbracht Nike Internationalist Mujer tijdens Black History Month). Deze situaties bieden een merk of klant de gelegenheid Nike Air Max 95 Dames om zijn crisisplan te testen en te kijken waar lacunes bestaan.

Antwoord snel. Uit een PRNEWS-enquête Nike Air Max 1 Donne in februari bleek dat 54 procent van de ondervraagde PR-professionals van mening was dat de Adidas NMD Dames reactiesnelheid een van de drie grootste uitdagingen in crisisbeheersing was. Een effectief crisisbeheersplan zal helpen de juiste reactie te versnellen. Nike's reactie kwam direct na de terugslag en hielp het verhaal te veranderen terwijl het merk nog in het nieuws was. Wees bescheiden. Nike leek aanvankelijk misschien defensief en zei dat het zijn zwangere atleten al ondersteunde door een beleidsverandering Nike Air Max 1 Mujer in 2018, maar het kwam terug naar zijn publiek met nederigheid en Nike Air Max 270 Donne erkenning dat het inderdaad beter kon. En zou. Als uw merk of uw klant zich in een Nike Air Vapormax Mujer situatie bevindt waarin duidelijk is dat het in de verkeerde richting is gegaan, kan Nike Air Max 95 Donne koerscorrectie gekoppeld aan een verontschuldiging het publieke sentiment omdraaien. Begrijp Nike Air Max 2017 Mujer uw publiek. Nike heeft een geweldige, op gegevens gebaseerde informatie voor zijn publiek, die het Adidas ZX Flux Dames merk vertelt zijn berichtgeving progressief te houden en oorzaken zoals gendergelijkheid te ondersteunen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegen met... Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum