Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

ke M2k Tekno Dames[/url] splitlunge

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 01 Apr 2019
Berichten: 225

BerichtGeplaatst: 06-06-2019 06:34:06    Onderwerp: ke M2k Tekno Dames[/url] splitlunge Reageren met citaat

In het afgelopen Nike Air Max 95 Mujer jaar leek het alsof dikke sneakers voorgoed terug waren. Van mode tot fitness, Nike Air Max 2017 Womens de dikke en bijna orthopedische throwback-kicks waren overal, of je ze nu leuk vindt of niet. Maar nu Nike Air Max 90 Donne Nero maakt een andere throwback sneaker trend een comeback die helemaal tegenovergesteld is aan stevige sneakers: de Nike Free.
Toen Nike Free in 2004 werd gelanceerd, werd het als een 'radicaal idee' beschouwd, omdat het een bijna blootsvoets ervaring aanmoedigde die enorm verschilde van de stijve loopschoenen uit de jaren 90, zegt Ernest Kim, directeur van geavanceerd schoeisel voor Nike Running. Sindsdien heeft de Nike Free-zool, die splitten heeft voor flexibiliteit, evenals het innovatieve materiaal en ontwerp, de manier veranderd Nike Air Huarache Femme waarop Nike naar hardloopschoenen keek. "Dat soort gaf ons het vertrouwen dat we Free terug moesten brengen," zegt Nike Air VaporMax Womens Kim. "Het komt echt terug op dat originele inzicht dat je in staat stelt om te bewegen zoals je lichaam wil bewegen." De nieuwste versie van Nike Free, die vorige week werd gelanceerd, is 26% flexibeler en 2 millimeter lager dan de 2018 Nike Gratis, en het is ontworpen om eruit te zien als de allereerste versie. Omdat de zool vlakker en lager is, biedt hij een blootsvoets, tweede huidgevoel dat in het Adidas NMD Donne begin misschien vreemd is. Op bepaalde punten in de zool waar de voet van nature gebogen is, plaatste Nike "lamellen" of sleuven op verschillende dieptes om de voet zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke bewegingsbereik te laten bewegen. Aan de voet voelt de Nike Free 5.0 ongewoon aan, maar comfortabel. Je kunt de gevarieerde textuur van de zool voelen wanneer ze op je Adidas NMD Mujer voeten staan, maar de schoen is zo licht en sokachtig dat Nike Roshe Run Mujer mijn Nike Air Vapormax Femme voeten onbeschermd voelden. Na ongeveer vijf dagen in de schoenen rondgelopen te zijn (wat Nike aanbeveelt om eraan te wennen), droeg ik de schoenen voor mijn gebruikelijke looptraining en krachttraining van drie mijl. Ik geef meestal de voorkeur aan super-cushioned ondersteunende loopschoenen, zoals de Brooks Glycerin of de Asics Gel Kayano, vooral als ik een langere afstand loop. Maar op dagen dat ik krachttraining toevoeg aan mijn hardlooproutine, draag ik een hardloopschoen met minder demping, zoals de Asics Roadhawk FF2, zodat ik de vloer in liften kan voelen. Gezien mijn trainingen en voorkeuren, dacht ik dat de Nike Free eigenlijk een slimme keuze voor mij zou zijn.
In de Nike Free 5.0 kon ik alle randen van mijn voeten altijd op de grond voelen. Dit maakte het balanceren in staande statische oefeningen, zoals een Nike M2k Tekno Dames splitlunge Nike Roshe Run Donne Nike Air Huarache Damen of een deadlift met één poot, een minder uitdaging. Soms merk ik dat ik per ongeluk midden in een uitdagende oefening per ongeluk de grond pak, maar de Frees stonden mijn voeten toe om te ontspannen en in de vloer te laten. Het is ook gemakkelijk om via je voet te articuleren in springoefeningen, zoals een skaterlunge of een plankjack, hoewel het schuim niet erg veerkrachtig is. Hardlopen was een soort reis in de Nike Free 5.0; Ik ben niet gewend om zo weinig materiaal op een schoen te hebben. Daardoor was ik hyperbewust van mijn twijfelachtige loopvorm, en bang dat ik met mijn hakken een beetje te hard op het oppervlak van de loopband sloeg. Tegen het einde verlangde ik naar mijn so-cushioned-they're-in principe-een-matras sluipt.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum