Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

N 8, introduceert de colorway zw

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 01 Apr 2019
Berichten: 225

BerichtGeplaatst: 08-10-2019 04:17:05    Onderwerp: N 8, introduceert de colorway zw Reageren met citaat

2019 - Met Nike Air Max 2017 Mujer een frisse look en nieuwe prestatiekenmerken is de veelzijdige crossover-trainer terug voor het eerst sinds het in de jaren 2000 werd ge?ntroduceerd.
De Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail bouwt voort op het erfgoed van de favoriete Pegasus en biedt dezelfde vorm, pasvorm en gevoel als www.miguelduvivier.fr de wegloper.
Een geheel nieuw bovenwerk van mesh dat tijdens zweterige runs of plas ontmoet.
Duurzame huiden op slijtvaste plekken zoals de voorvoet en hiel beschermen tegen wrijving met twijgen en stenen.
De voorvoet en hiel hebben ook afzonderlijke Zoom Air-eenheden voor responsiviteit en stabiliteit op ongelijke paden.
De buitenzool is gevoerd met vergrote nokken die platte bovenkant hebben voor een betere grip op natte of losse grond en een gemakkelijke overgang van pad naar weg bieden.
De Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail is nu beschikbaar voor NikePlus-leden in Europa en zal wereldwijd beschikbaar zijn Adidas Superstar Dames 13 juni 2019 - Toen de Nike Shox R4 in 2000 debuteerde, cre?erde zijn sci-fi esthetische en agressieve houding een onmiddellijke viscerale reactie. "Ze waren als een schoen van de toekomst", herinnert de Braziliaanse voetbalster Nike Air Max 95 Damen Neymar JR zich. Voor hem werd de Shox R4 een onmiddellijk object van verlangen.
Passend is het silhouet het kanaal voor een duo van themakleuren die de naam dragen. De eerste volgt Nike Air Max 90 Femme op de metalen details en reflecterende elementen van de lanceerkleurweg. Door de tinten van een watermeloen te spiegelen, maakt de tweede rechtstreeks verbinding met de zoemende markten rond S?o Paulo die een constante waren in de kindertijd van Neymar JR. "De gekke kleurencombinatie," zegt hij van de schoen. "I like it!" 2019 - De "Wolf Grey" colorway van de Nike Adapt BB werd op 19 mei door Las Vegas Aces voorwaarts A'ja Wilson ge?ntroduceerd voor een voorseizoenwedstrijd tegen de Minnesota Lynx.2019 - Tekening van een van Nike's Nike Air Max 95 Dames vetste tennissilhouetten, de LEBRON 16 "Hot Lava" heeft een spetterpatroon op de hiel, geperforeerd leer op de bovenkant en een Nike Air VaporMax Donne klassiek tongetiket. 2019 - De LeBron James x John Elliott Icon QS keert terug in een zwarte colorway en verlengt de samenwerking tussen James, Elliott en Nike uit de collectie Nike Air Max Tn Femme van 2018. Met de middenzool tooling van de LEBRON 8, introduceert de colorway zwarte details in contrast met doorschijnende panelen op de bovenkant.2019 - Met de Air Jordan XI Low Golf, de Nike Air Max 1 G, de Nike React Vapor 2, de Nike Roshe G, de Nike Tour Premiere en de Nike Air Zoom Victory Tour, het Nike en Jordan Brand Golf-schoenenpakket voor de zomer van 2019 heeft twee belangrijke inspiratiebronnen: de iconische Safari-print van Nike en de meest famo van Jordan Brand ons kleurenschema.
Het Nike Golf Nike Air Max 270 Damen "Safari Bred" -pakket verschijnt op 13 mei op nike.com. De Air Jordan XI Low Golf brengt 17 mei uit op nike.com.
De zwarte colorway zal beschikbaar zijn voor voorverkoop op 22 mei in de John Elliott Los Angeles winkel (8808 Melrose Avenue) met een bredere release op 25 mei op SNKRS Noord-Amerika, de John Elliott winkel, johnelliott.com, Kith Soho en kith .com.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum