Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

New York City Marathon in 2017 en werd vor

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegen met...
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
yaya2017



Geregistreerd op: 17 Jul 2019
Berichten: 119

BerichtGeplaatst: 18-11-2019 04:11:24    Onderwerp: New York City Marathon in 2017 en werd vor Reageren met citaat

Zondag won de Keniaanse hardloper Geoffrey Kamworor de New York City Marathon en voltooide de cursus in 2 uur, 8 minuten en 13 seconden. Vorige maand voltooide Nike Air Max 90 Mens Eliud Nike Air Max 95 Womens Kipchoge Nike Air Max 270 Womens een marathon in minder dan twee www.joergbehlen.de uur - de kortste tijd ooit - maar de prestatie werd officieel niet als een wereldrecord beschouwd. De International Association of Athletics Federations onderzoekt of de Vaporfly-sneakers een oneerlijk voordeel opleveren. Bezoek de website Nike Air Max 95 Femme van Business Insider voor meer verhalen. Zondag won Geoffrey Kamworor voor de tweede keer in drie jaar de New York City Marathon. Zijn Nike Air Vapormax Mujer tijd Nike Air Max 97 Femme- 2 uren, 8 minuten,Nike Air Max 2017 Donne 13 seconden in het herenevenement - was slechts zeven minuten boven het wereldrecord en minder dan 10 minuten achter de snelste marathontijd ooit geregistreerd.

"Vanaf het begin van de race voelde ik me goed," zei Kamworor in een persbericht. "Ik Nike Internationalist Mujer voelde me comfortabel. Ik heb me goed voorbereid om deze marathon te lopen. Gedurende de laatste paar meter was het tempo enigszins hoog, en het was Adidas ZX 700 Womens geen probleem Adidas Superstar Femme www.raheembakare.co.uk voor mij. Toen besloot ik me terug te trekken." Kamworor, die de wereldrecord op de halve marathon afstand, won de New York City Marathon in 2017 en werd vorig jaar derde. Na de finishlijn op zondag werd de 26-jarige loper begroet door collega Keniaanse marathonloper Eliud Kipchoge, die ook trainingsmaat van Kamworor. Kipchoge liep vorige maand in Wenen de eerste sub-twee-uur marathon (de snelste ooit Nike Air Max 270 Mujer Adidas Superstar Damen geregistreerd). Beide Nike Air Max 270 Femme lopers delen een voorkeur voor Nike's Vaporfly 4% sneaker.

Kamworor droeg ze zondag in New York - samen met vele andere elite lopers, zoals duidelijk is op de onderstaande foto (ze zijn felroze) - en Kipchoge droeg ze in zijn geschiedenis makende marathon in Wenen. De drie medaillewinnaars in de mannenmarathon op de Olympische Zomerspelen 2016 droegen ook een Vaporfly-prototype. Maar sommige hardlopers Nike Air Force 1 Womens zeggen Nike Air Max 90 Femme Rose dat het schoeisel een oneerlijk voordeel oplevert. ), omdat onderzoek heeft aangetoond dat het hardlopers kan helpen sneller te gaan. Toen Kamworor het wereldrecord vestigde voor de snelste halve marathon - 58 minuten, 1 seconde - droeg hij ook Vaporflys.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegen met... Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum