Vliegveld Hoevenen EBHN Vliegveld Hoevenen EBHN
ULM DPM PPL Hoevenen EBHN
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

overtuiging dat "als je een lichaam

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 01 Apr 2019
Berichten: 225

BerichtGeplaatst: 18-11-2019 03:12:56    Onderwerp: overtuiging dat "als je een lichaam Reageren met citaat

Voor Nike Air Max 90 Damen Rosa Trout relateren die connecties met cleats uit zijn verleden een speciale relatie met zijn eigen uitrusting als kind, maar ook een breder bewustzijn van zijn jonge fans. Zijn welwillendheid jegens kinderen is bekend, hij geeft handschoenen, truien, vleermuizen - zelfs thuisrennen voor fans. Hij waardeert de bijna magische kracht die uitrusting heeft op een jonge speler, dezelfde kracht die hij op hem had. Hij wilde een schoenplaat ontwerpen waarop Nike Air Force 1 Mujer elk kind zou worden ge?nspireerd om erin te stappen, maar het moest ook een hulpmiddel voor je spel zijn, niet het mondstuk dat tegen je schreeuwt.
"Kinderen hebben een unieke relatie met Nike Air Force 1 Mujer hun uitrusting", zegt Trout. “Natuurlijk denk je aan jonge kinderen die deze schoenplaat dragen en ze er goed uit laten zien, en nog belangrijker, ze een goed gevoel geven. Met Nike kan ik veranderen Nike Air Max 270 Womens wat ik wil, en daarmee kan ik een schoenplaat maken die jonge spelers hopelijk graag willen dragen. ”
Daarom bijt de man die misschien wel de beste honkbal ooit is, niet meer op zijn lip bijt bij het ontwerpen van zijn kenmerkende klamp. Hij heeft nog een paar dingen te zeggen.
De Nike Force Zoom Trout 6 brengt 5 juli uit op nike.com en bij geselecteerde winkels. De Nike Air Zoom Pulse is een schoen voor alledaagse helden: verpleegkundigen, artsen, Nike Air Max 95 Mujer thuiszorgverleners en anderen die onvermoeibaar werken om pati?nten te ondersteunen.
Producttesten en medische inzichten - die at-the-ground atleten - vonden plaats in het OHSU Doernbecher Nike Air Max 270 Mujer Children's Hospital in Portland, Oregon. Tijdens de sessies leerden de ontwerpers van de Air Zoom Pulse de ontberingen van de dagelijkse inspanningen van deze gezondheidswerkers. Verpleegkundigen Nike Air VaporMax Womens lopen bijvoorbeeld ongeveer vier tot vijf mijl en zitten minder dan een uur tijdens een dienst van 12 uur. Het werk is fysiek en mentaal veeleisend. Het ontwerp voor de Air Zoom Pulse gaat die uitdagingen aan met eenvoud in het achterhoofd. De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken en even eenvoudig schoon te maken. De pasvorm, demping en tractiesystemen werken samen om de voet in alle ziekenhuisomstandigheden te beveiligen.
Het ontwerp staat voor een reeks van medisch-specifieke uitdagingen. Hoe kan een schoen zowel comfortabel zijn voor lange stukken staan ??als veelzijdig genoeg om de gehaaste bewegingen te ondersteunen die nodig Nike Air Max 95 Mujer zijn in noodsituaties? Het antwoord komt via de volledig rubberen buitenzool van de Pulse, een flexibele drop-in tussenzool met Zoom Air-hiel en een hiel die zo stevig zit dat het voelt als een www.bellezasanz.es zachte, knuffelige knuffel.
Belangrijkste ontwerpelementen van de luchtzoompuls
Het veterloze bovenwerk heeft een beschermende PU-gecoate synthetische vamp voor eenvoudige reiniging
Een elastische band houdt de hiel veilig ingesloten en zorgt voor flexibele en gemakkelijke invoer met één hand
De duurzame, volledig rubberen buitenzool heeft een waterdispersief tractiepatroon
bedrijfsmissie en de overtuiging dat "als je een lichaam hebt, je een atleet bent."
Je kunt de Air Zoom Pulse beschouwen als bijna een traditionele klomp die atletisch is gemaakt - alle steun in de boog en houding van die favoriet in de branche is versterkt in de Pulse, Nike Air Max 270 Damen met een soepele capaciteit voor natuurlijke bewegingen.
En natuurlijk is de schoen ook vervaardigd voor de onvoorziene eigenaardigheden van het leven in het ziekenhuis. De gecoate teenbak Nike Air Force 1 Donne beschermt tegen elk type morsen. Gladde oppervlakken vormen ook een unieke uitdaging bij het ontwerpen voor morsen, en het tractiepatroon van de schoen lost dit op door gesloten cellen te verwijderen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Vliegveld Hoevenen EBHN -> Vliegveld EBHN Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum